Odottamisen aika

Sarjakuvan viimeisen osan nimi on Scott Pilgrim’s Finest Hour. Jos et ole vielä lukenut Scott Pilgrimiä, suosittelen tutustumaan! Idea lyhykäisyydessään on, että saadakseen unelmiensa tytön, Ramonan, tulee sankarimme Scottin päihittää Ramonan seitsemän ilkeää exää. Huumoria, toimintaa sekä tunnelmointia videopeleistä ja musiikista.

Elokuvan pääosissa nähdään mm. Junosta tuttu Michael Cera sekä kuuma Mary Elizabeth Winstead. Ohjaajana toimii esimerkiksi Shaun of the Deadin ohjannut Edgar Wright. Vilkaise traileri.

Tommi Tikkasen äänimaisemat ovat viime aikoina olleet paikoin liiankin ”puhtaita”. Musiikissa pitää olla särmää. Mutta en voi kieltää, tämä toimii ja lujaa! Kuuntele Mielihyvää-single.

Joona on ollut kova jätkä jo Slipoveriorkesterista lähtien. Miehen malli -levy oli hyvin tuotettu ja rytmit toimivat tavalliseen tapaan, mutta esiintyminen kuulosti mielestäni liian varovaiselta.

Nyt musiikki toimii kovempaa kuin koskaan ja äijä vetää taas täysillä mutta entistä paremmin. MySpacen maistiaiset lupailevat tulevasta levystä parasta Postejoonaa. Kuuntele Sitku. Jos ei toimi, olet hönö.

Pariisin Kevät on kova. Kuuntele etusivulta Invisible Man. Anni Nykäsen Mummo on loistavaa strippisarjakuvaa, kivenkovaa kamaa myöskin.

Näitä odotellessa. Ja kevät, se on nyt. :)

Ennakkotehtävät
Ennakkotehtävät

Vastaa

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti. Pakolliset kodat merkitty asteriskilla (*).

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>