Paikkalippu

Helpoimmalla pääsee, kun pyytää päästä paikalleen! Aina ei kuitenkaan malttaisi.

Erään kerran paikanvaltaajani nukkui niin mukavasti, etten tohtinut häiritä. Jouduin etsimään uuden paikan joka pysäkillä.

Kerran taas vaihdoin paikkaa lapsineen matkustavan rouvan kanssa, jotta hänen koko laumansa mahtuisi samaan loosiin. Kuulin kuitenkin ilmeisesti rouvan kertoman paikkanumeron väärin, sillä seuraavalta pysäkiltä kyytiin noussut lihaskimppu ilmoitti paikkani kuuluvan hänelle..?

Voisiko paikkanumeroista luopua kokonaan? Tai  voisiko junan konduktööri myydä paikkanumerollisia lippuja..? Helpottaisi!

PIIRUSTUSNIKSI: Mustesäiliön täyttäminen pillillä
APRILLIA: Evakkoon

Comments

  1. Tässä tulee nyt tuhannen taalan huippusalainen vinkki, joten ole valmiina, äläkä kerro kenellekään:
    InterCity-junissa ykkösvaunun kaikkein viimeisin osasto (siis se, joka on ihan veturin vieressä tai vaihtoehtoisesti junan perällä) on varattu matkustajille ilman paikkalippua. Sieltä kannattaa käydä kurkkimassa vapaita paikkoja jos juna ei muuten ole hirmuisen täynnä.

  2. Maailmani mullistui juuri! Fiilis vastaava kuin silloin, kun tajuasin Tuiki tuiki tähtösen ja Aakkoslaulun yhteisen sävelen.

    Tämä on tavattoman hieno vinkki ja pitäisi olla suurella jakelulla kaikkien tiedossa. Suuret kiitokset! Tämä luultavasti auttaa minut joskus pinteestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti. Pakolliset kodat merkitty asteriskilla (*).

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>